Gallfood Kft pályázatai (1)

 

A projekt neve: "Hosszan friss" pulykahús termékek kifejlesztése a Gallfood Kft.-nél    
A projekt leírása: A Gallfood Kft. lassan egy évtizede végzi tevékenységét a különböző húsfeldolgozási munkák feldolgozásával.  A cég a kezdetektől hús feldolgozással foglalkozik, főleg pulykahús alapanyagokból állít elő fagyasztott termékeket.
 A fejlesztés alapját képező fagyasztott termékek gyártása a vállalat életében közel 10 évvel ezelőtt kezdődött.   Főleg a magyar piacra termel, stabil piaci partnerei vannak.
A vállalat középtávú tervei között azonban szerepel az angolszász piacra való bejutás,  melyet csak a jelenleginél hosszabb szavatossági idő tesz lehetővé. A folyamatosan jelentkező piaci igények, a korszerűsítés, költségoptimalizálás, és egyéb additív okok vezettek ahhoz, hogy a cég az innovációs újítás mellett kötelezte el magát. Az innováció lényege, hogy egy új típusú ,,hosszan friss” pulykahús kerül kifejlesztésre,  mely több szempontból előnyösebb lesz, mint elődje. A fejlesztés alapvetően arra irányul, hogy  a fagyasztott pulykahús, és egyéb termékek eltarthatósági ideje megnövekedjen. Az eltarthatóság növelésének elvárt célértéke a   friss és fagyasztott termékek esetében 15-20%, mely egybeesik a vevők igényével.

A projektre a GOP-1.3.1-11/A-2011- kiírás keretében 82 491 109 Ft támogatást nyertünk.
Kedvezményezett neve: Gallfood Kft.     
Elérhetősége: 6000 Kecskemét, Ceglédi út 11
Közreműködő szervezet: MAG Zrt.
Elérhetősége: Budapest, 1139, Váci u. 81-83.
www.magzrt.hu www.nfu.hu

Bemutatkozik a "hosszan friss" pulyka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse.